Tuotteet

Test Välkommen till Colorex – Svenskt färghantverk sedan 1955.

Colorex Premium Selection är en exklusiv kollektion av absolut högsta kvalitet. Högsta täckförmågan, vackraste ytfinishen och bästa reptåligheten. För dig som är extra mån om ett elegant resultat.

Colorex Complete Experience: Interior Home Selection är ett välkomponerat färgsortiment för hemmets alla ytor som ger ett vackert och bestående resultat åt väggar, tak, golv, panel och snickerier. Produkterna håller hög kvalitet med utmärkt täckförmåga och enkelhet i applicering och underhåll. Exterior Nordic Confidence är en välbeprövad kollektion för fasader och ytor av såväl trä som plåt och mineraliska underlag.Kunskap, tradition och teknologisk innovation utgör kraften i våra exteriörprodukter som är utvecklade och testade för att tåla extrema väderförhållanden och hålla glans och kulör år efter år. Sortimentet innehåller produkter för komplett, både vatten- och lösningsmedelsbaserad, systemmålning. Läs mer om vår Kulörgaranti här.

Colorex Pro Formula Selection möter proffsens krav på såväl resultat som appliceringsegenskaper. Ytan kan lätt repareras genom att fläckbättra. Kollektionen är utarbetad och testad i samarbete med yrkesmålare.

Välj kategori under fliken för mer information om samtliga produkter. Här finns även Produktdatablad, Säkerhetsdatablad och möjlighet att spara ner produktbild.