Nyheter

2019-08-20 COLOREX STALLFÄRG

Stallfärg är en vattenburen, helmatt färg för inomhusmålning på puts, betong och trä i djurstallar, kallager och industrilokaler. Fungerar även utmärkt på fin- och grovsågat virke.

– Helmatt
– Skyddar mot mögel och alger

Gå till produkten

2019-08-05 RÄTT FÄRG PÅ FASADEN

Det finns en del att tänka på när det börjar närma sig för att ta itu med underhåll och målning av en träfasad. I senaste Bobättre, nr 2, 2019 kan du läsa mer.

2017-12-01 TITAN- NORDIC STRENGTH

Titan är vår nya, lättstrukna fasadfärg med minimal vattenupptagning och högsta smutsavvisning. Läs mer om Titan och dess suveräna egenskaper här.

Just nu erbjuder vi våra återförsäljare kampanjpriser på Titan. Kontakta din säljare för mer information och orderläggning.

2016-12-12 COLOREX SWEDEN HAR GENOM FUSION BLIVIT HAGMANS NORDIC AB

Den 12 december 2016 har Colorex Sweden AB genom fusion blivit en del av Hagmans Nordic AB. Varumärket Colorex blir härmed en del av Hagmans Nordic och fortsätter sin tillväxt på sin marknad.

2016-03-31 COLOREX SWEDEN PÅ NORDBYGG 5-8 APRIL

Den 5-8 april 2016 träffar du Colorex Sweden på NORDBYGG, norra europas största byggmässa. Vi ger dig alla möjligheter att sälja färg- och trävårdsprodukter, oavsett om du önskar färg i ditt eget varumärke eller ett av våra butiksklara varumärken.

Är du återförsäljare och intresserad av att träffa oss på mässan? Läs mer
här.

2016-01-19 LIMHAMNSHUS INDUSTRI AB FÖRVÄRVAR HAGMANS KEMI AB

Den 18 januari 2016 blev Limhamnshus Industri AB ny ägare till Hagmans Kemi AB. Förvärvet innebär att koncernen nu kompletterar sin verksamhet med ytterligare affärsområden, marknader och varumärken för färg och ytbehandlingar.

Läs pressmeddelandet

Untitled-1

2015-12-03 LEVERANS INNAN JUL OCH JULSTÄNGT UNDER JULHELGEN

För att få leverans inom Sverige innan jul ber vi er lägga order senast den 17 december för Colorex lagervaror. Är det en ordervara gäller den 10 december.

Order och lager håller julstängt mellan den 23 december och 7 januari. Vid brådskande ärende utanför ordinarie öppettid, vänligen kontakta Ulf Larsson på 0705-51 91 69.

Vi vill påminna om att alla order ska gå till order@colorex.se. På så sätt får du som kund snabbast möjliga service och leverans. Änvänd gärna vårt digitala orderformulär som finns under För återförsäljare. Välkommen med din order!

Merry Christmas

2015-10-14 COLOREX 60 ÅR

I år fyller Colorex 60 år och det ska vi givetvis fira! Håll utkik i din butik efter vår nya design, våra fantastiska premiumprodukter och annat smått och gott. Colorex har lång tradition av färgtillverkning och besitter en stor kunskap kring produktion av färg för nordiska förhållanden.

Prova vårt sortiment -Svenskt färghantverk sedan 1955!

 Colorex 60 years News

2015-09-01 COLOREX PREMIUM SELECTION

Nu lanserar vi Colorex Premium Selection som är en exklusiv kollektion färg av absolut högsta kvalitet. Kollektionen erbjuder dels Älva, en helmatt väggfärg med extrem repfasthet och täckförmåga för ett perfekt resultat, och så Klenod, vår egen lackfärgsjuvel av polyuretan/akrylat för en elegant och extremt slitstark yta.

Bläddra runt i broschyrerna till våra premiumprodukter Klenod Lackfärg och Älva Väggfärg.

 Elven Klenod News

2015-06-15 NY DESIGN

Nu rullar vår nya förpackningsdesign ut i butikerna runtom i landet. Colorex Complete Experience bygger på Home Selection för interiör målning och Nordic Confidence för exteriör målning och trävård. För proffsen har vi Pro Formula Selection med produkter särskilt anpassade för yrkesmålare. Vi har segmenterat med vita burkar för inomhussortimentet och svarta för utomhussortimentet och givetvis är samtliga etiketter, produktdatablad och säkerhetsdatablad uppdaterade med branschens nya regler och rekommendationer. Håll utkik i din butik!
Här hittar du en digital broschyr över sortimentet, inklusive de tidigare produktnamnen.