Om Colorex

Colorex är ett högkvalitativt färg- och trävårdsvarumärke som är speciellt utvecklat och testat för nordiska förhållanden. Alla produkter är tillverkade i Sverige och du hittar Colorex produkter hos din färgfackhandlare.

Colorex Complete Experience är vårt kompletta sortiment av högkvalitativa produkter för målning och trävård av såväl inomhus som utomhus ytor. Home Selection är för interiört bruk och för dig med extra höga krav på ett elegant och ypperligt resultat rekommenderar vi Colorex Premium Selection. För exteriör målning finns Nordic Confidence som, liksom namnet antyder, bygger på teknologisk innovation och erfarenhet av nordiska förhållanden.

För yrkesmålaren erbjuder vi Pro Formula Selection som är ett sortiment särskilt utarbetat för, och i samråd med, professionella målare. Dessa produkter uppfyller yrkesmåleriernas krav på resultat och appliceringsegenskaper.

Alla produkter utvecklas och testas kontinuerligt i vårt moderna laboratorium tillsammans med experter och slutanvändare.

Välkommen till Colorex – Svenskt färghantverk sedan 1955.

 

Varumärket Colorex ingår i Hagmans Nordic AB.

Om Colorex