För butik

Här hittar du (som butik) material...

Till dig som är återförsäljare

Här kan du hämta broschyrer till din butik. Fysiskt material beställer du genom din säljare när du lägger din produktorder.

Produktdatablad, säkerhetsdatablad och produktbilder hittar du under menyn Produkter.

Kontakta oss om det är något du saknar.
Maila din order till order@hagmansnordic.com.
Telefon Order och leverans 0320-189 00.

Bild- och dokumentarkiv

Besök vårt arkiv för att ladda ner produktbilder, filmer, miljöbilder och tekniska datablad.

Bild- och dokumentarkiv

Broschyrer


Kontakta våra säljare

Klicka här för att komma till kontaktuppgifter till våra säljare.

För fler kontaktuppgifter gå till https://hagmansnordic.com/sv/kontakt/

Nyheter

2022-11-28

Colorex presenterar en ny, helt briljant lackfärg.

Colorex Briljant är en fyllig, rinnfri och lättmålad vattenburen lackfärg som gör det enkelt att få exakt den lyster och nyans som konsumenten önskar. Colorex Briljant, som kommer Svanenmärkt, är det perfekta valet för ny- eller ommålning alla träytor inomhus.

Colorex Briljant är baserad på en helt ny och unik kombination av polyuretanalkyd och en speciell akrylat. Det ger färgen kraftig vidhäftning och en hård men ändå flexibel yta utan risk för gulning. Briljant har unika egenskaper för lättare applicering utan rinn och med fantastiskt god utflytning, det är en oerhört lättmålad färg som ger ett perfekt resultat. Briljant har hög täckförmåga och fyllkraft, utvecklad för snickerier, dörrar, köksluckor, lister, möbler och annat grundmålat trä. Briljant är även framtagen för att kunna användas vid sprutmålning.

”Nyheten Colorex Briljant kommer i fyra varianter: matt, halvmatt, halvblank och blank, därför är det lätt att få exakt rätt yta och lyster. Precis som övriga produkter i varumärket Colorex gör Briljant det roligt och lätt att måla samtidigt som användaren får hög kvalitet och bra pris i samma burk” berättar Dan Hansson, produktchef på Hagmans Nordic. ”Colorex Briljant är helt enkelt ett smartare val av lackfärg och en produkt som gör Colorex till ett ännu starkare varumärke i färgfackhandeln” fortsätter Dan.

För mer information, kontakta oss på Hagmans Nordic.

Har du frågor?

Säljer du Colorex sortiment i din butik? Vill du erbjuda din personal utbildning i sortiment och färgkunskap och är nyfiken på hur vi jobbar med färgproduktion, tester och innovation eller behöver ni butiksmaterial? Kontakta din säljare redan idag så kommer vi igång tillsammans!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få bra erbjudanden och de senaste nyheterna.