Ambassadörer

Här testar våra ambassadörer Colorex produkter

Våra testpersoner runt om i landet

Runt om i Sverige har vi våra olika ambassadörer. De testar och utvärderar våra olika produkter. Allt i från Titan, Briljant, Älva eller Effekt. Läs mer om deras olika projekt och hur de upplever våra produkter.

Skulle du vilja bli en Colorex ambassadör? Skicka ett mail och berätta om dig själv och ditt projekt till: marknad@grp.hagmansnordic.com.

  • Fritsla Hockeyklubb
    Det har gått 17 år sedan Fritsla Hockeyklubb grundades. Initiativtagarna var fem 16-åriga killar, med ett brinnande hockeyintresse och en vision. De ville skapa en förening och en … Läs mer
  • @Gardenbyhillan
    I Marks kommun närmare bestämt Öresten/Skene bor vår Colorex-ambassadör Hillevi i ett gult stort gårdhus på Öresten Gård. Gården är från 1906 och Hillevis familj har drivit gården sedan 50-talet. På gården bor Hillevi tillsammans med sin familj, man och två barn och katten Elsa sedan juni i år.
  • Englandsgården
    Bara någon kilometer från Åre torg har paret Henrik Windstedt och Tove Liliequist samt deras söner skapat Englandsgården. Sedan tidigare har familjen haft sin alldeles egna skidbacke här men nu har gården kompletterats med ett hus.